Care sunt telefoanele cu cele mai bune camere foto de pe piaţă. Primele două se află la egalitate

Care sunt telefoanele cu cele mai bune camere foto de pe piaţă. Primele două se află la egalitate

Foto:TechCrunch

Anul 2017 a fost unul extrem de bogat în lansări. Apple, Samsung, LG, Google, Huawei, toate aceste companii au lansat sau vor lansa noi vârfuri de gamă, care se pot lăuda cu camere foto care pozează la un nivel foarte ridicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Site-ul de teste pentru camerele telefoanelor mobile şi nu numai, DxOMark, a luat toate flagship-urile premium de pe piaţă şi le-a supus unui test. Rezultatul nu este unul foarte surprinzător. Telefoanele au fost notate cu un scor cuprins între 10 şi 100. Primele două, într-un mod mai mult sau mai puţin evident, au fost Samsung Galaxy Note 8 şi iPhone 8 Plus.

Fiecare terminal premium a avut punctele lui forte, funcţii la care a excelat, şi funcţii la care a fost depăşit. De exemplu, dacă Note 8 dă dovadă de detalii şi culori incredibile în pozele sale, el suferă la capitolul video, unde de multe ori filmează blurat. Ambele terminale premium au primit scorul de 94.

Dacă eşti pasionat de fotografiile realizate cu telefonul mobil, şi îţi pasă foarte tare de camera cu care acesta vine echipat, unul dintre aceste două modele îţi va satisface cu siguranţă gusturile. Însă, dacă vrei să mai aştepţi două săptămâni, Google şi Huawei vor lansa noile flagship-uri, care vor dispune, mai mult ca sigur, de camere foto de excepţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: