Apple confirmă amânarea lansării lui iPhone 12. Când ar trebui să fie anunţată noua gamă

Apple confirmă amânarea lansării lui iPhone 12. Când ar trebui să fie anunţată noua gamă

Foto: Apple

CFO-ul Apple, Luca Maestri, a confirmat în cadrul unei întâlniri cu investitorii că iPhone 12 va apărea mai târziu decât în mod obişnuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maestri a confirmat întârzierea în timp ce discuta despre aşteptările pentru ultimul sfert fiscal al lui 2020. ”Aşa cum ştiţi, anul trecut am început să vindem iPhone-uri la sfârşitul lui septembrie. Anul acesta, ne aşteptăm să facem acest lucru cu câteva săptămâni mai târziu” a indicat CFO-ul companiei din Cupertino.

Gama iPhone 11 a fost lansată pe 20 septembrie 2019, ceea ce înseamnă că întârzierea va împinge anunţul lui iPhone 12 până în luna octombrie.

Această întârziere a fost deja zvonită de foarte mult timp, însă este pentru prima oară când Apple o confirmă. În trecut, compania nu voia nici măcar să confirme că un nou iPhone va apărea.

Nu este un lucru ieşit din comun ca Apple să împingă lansarea noilor iPhone-uri până în octombrie, sau chiar noiembrie, conform 9to5mac. De fapt, 2019 a fost primul din ultimii 3 ani în care Apple a lansat întreaga sa linie de flagship-uri în acelaşi timp. În 2017, iPhone X-ul a fost anunţat în septembrie şi lansat în noiembrie, iar în 2018 iPhone XR a fost anunţat în septembrie şi lansat în octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: