Orange anunţă deschiderea înscrierilor pentru 5G Technology Tour

Orange anunţă deschiderea înscrierilor pentru 5G Technology Tour

Orange 5G Technology Tour

Orange România anunţă deschiderea înscrierilor pentru 5G Technology Tour, o serie de evenimente de tip hackathon dedicate dezvoltatorilor de produse şi antreprenorilor care vor avea astfel acces la cele mai noi tehnologii şi echipamente.

5G Technology Tour va avea loc în cele 4 oraşe în care Orange Romania a lansat comercial reţeaua 5G şi va avea parteneri comunităţile antreprenoriale locale:

 • Bucureşti: TechHub Bucharest, 27 – 29 martie
 • Iaşi: Fab Lab Iaşi, 10 – 12 aprilie
 • Cluj-Napoca: Silicon Forest, 7 – 9 mai
 • Braşov: CATTIA (Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri), 28 – 30 mai.

Pe parcursul a 3 zile, participanţii vor participa la sesiuni de prezentări şi discuţii despre tehnologii şi vor dezvolta prototipuri de produse folosind suita de tehnologii puse la dispoziţie, cu susţinerea experţilor Orange şi ai partenerilor. Cele mai bune proiecte vor primi susţinere pe termen lung, prin includerea în programul Orange Fab.
 
La 5G technology Tour se pot înscrie atât echipele deja formate care au un produs sau un prototip pe care doresc să-l îmbunătăţească, cât şi programatorii, inginerii hardware, designerii şi managerii de produs care au sau sunt în căutarea unei idei de produs.

Participanţii vor primi acces la o suită de echipamente, tehnologii, API-uri şi opţiuni de conectivitate ce contribuie la formarea ecosistemului 5G sau Internet of Things:

 • Conectivitate 5G, LoRaWan sau LTE-M (reţele dedicate conectării obiectelor IoT)
 • Live Objects, platforma dezvoltată de Orange pentru gestionarea obiectelor IoT
 • Flexible Engine, serviciul Orange Business Services de cloud public prin care clienţii pot optimiza, transforma şi dezvolta rapid aplicaţii de business
 • Acces la API-uri de Wi-Fi Smart City Data Feed şi evenimente de Cyber Security din platforma Business Internet Security
 • Acces la resurse 5G dezvoltate în proiectele de cercetare Horizon 2020, SLICENET, MATILDA, 5G-EVE şi 5G-VICTORI
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: