Dacă o versiune Home Edition a unui sistem de operare poate să fie suficientă pentru calculatorul de acasă, în cazul în care deţineţi o mică companie sau lucraţi în domeniul IT, atunci cu o versiune Professional nu veţi întâmpina probleme. De la accesările frecvente ale paginilor de Internet, la folosirea suitei Office şi până la programe de grafică şi codare, folosirea acestora necesită resurse din partea computerului ce trebuie să fie periodic updatate şi menţinute cât mai sigure.

Magazinul online G2deal.com vă pune la dispoziţie o gamă variată de sisteme de operare cu licenţă, precum WINDOWS 10 PRO pe care îl găsiţi la preţul de doar 12.60 €.

Introduceţi codul AD20” în câmpul de cupoane de reducere pentru a se aplica o reducere suplimentară de 20% faţă de costul afişat pe site, ajungând astfel să vă bucuraţi de următoarele oferte speciale:

WINDOWS 10 PRO PROFESSIONAL CD-KEY (32/64 BIT) 12.60€

MICROSOFT OFFICE 2016 PRO PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1 PC) 47.48€

WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2016 PRO –BUNDLE 58.54€

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1PC) 31,19€

WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2019 PRO – BUNDLE 37.59€

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC 12,79€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro - Bundle 43.19€

Microsoft Office 2019 (Home and Student/1 User) 31.19€

windows 10 Home + office 2016 Pro - Bundle 54.39€

Ce versiune de software se potriveşte în funcţie de activităţile desfăşurate?

Sistemul de operare Windows, creat de Microsoft şi introdus pe piaţă încă din anul 1985, a ajuns să aibă până în acest moment multe ediţii, dintre care Windows 10 este cea mai recentă şi utilizată. Deşi această ediţie are în total 7 versiuni diferite, cele mai cunoscute şi folosite sunt Windows 10 Home (Ediţia pentru Acasă) şi Windows 10 Pro (Professional).

Pentru achiziţionarea celei mai potrivite variante, trebuie menţionate diferenţele majore şi caracteristicile fiecărei versiuni ce vor fi utile la achiziţia licenţelor de funcţionare.

Windows 10 Home este versiunea de bază şi este destinată uzului curent: accesarea emailului şi a Internetului, vizionarea de filme, ascultarea muzicii favorite, gaming, etc. Această versiune poate fi instalată fie pe desktop, laptop sau tabletă. Are disponibile mai multe aplicaţii precum asistentul digital Cortana, browser-ul Edge, accesarea comunităţii de gaming Xbox Live de acasă precum şi aplicaţiile cel mai uzual folosite – Maps, Mail, Calendar, Photos. Dacă aceste funcţionalităţi se dovedesc a fi de ajuns alături de suita Office, versiunea Home poate fi folosită fără probleme şi în activităţile firmei sau legate de muncă.

Windows 10 Pro este versiunea complexă a celei Home şi este destinată companiilor sau celor care lucrează în IT datorită funcţionalităţii sale. Pe lângă elementele de bază pe care le are şi ediţia Home, aceasta are adăugate funcţii speciale dedicate în special securităţii, managementului şi administratorilor IT. Cele mai reprezentative sunt accesul la Business Store şi la domenii, Remote Desktop Connection – conexiunea Deskop la distanţă, posibilitatea de a alege dispozitivul propriu pentru fiecare angajat – Choose Your Own Device (CYOD), managementul avasat al update-urilor prin Windows Update for Business, criptarea datelor prin BitLocker cât şi accesul mai rapid la la actualizările de Securitate.

Cum puteţi realiza o instalare cu success a sistemului Windows 10 Pro OEM?

După achiziţionarea versiunii Windows 10 Pro OEM şi parcurgerea procesului de cumpărare, cheia de licenţă sub formă de cod vă va fi trimisă prin e-mail. După parcurgera următorilor paşi, veţi folosi acest cod.

Instalaţi versiunea corectă a Windows 10. Trebuie să reţineţi că nu puteţi face upgrade de la Windows 10 Home la Windows 10 Pro, deci va trebui să aveţi instalată de la început versiunea Pro.

Accesaţi Control Panel> All Control Panel Items> System. Când vă va apărea opţiunea numită fie Activate Windows sau Change Product Key, selectaţi-o.

Se va deschide o fereastra nouă pe desktop numită "Enter your product key". Adăugaţi în acest camp cheia de licenţă primită pe email la început.

Nu uitaţi că pentru orice probleme de activare, puteţi să discutaţi telefonic cu un consultant G2deal.com sau puteţi contacta servicul tehnic al site-ului printr-un email către adresa g2deal@outlook.com.