Aceasta este oportunitatea dumneavoastră de a lucra într-un mod cât mai profesionist şi fără griji în privinţă protecţiei documentelor şi a datelor personale. În cadrul magazinului online G2Deal.com sunt disponibile astăzi un număr mare de oferte astfel încât puteţi cumpăra o licenţă pentru sistemul Windows 10 Pro la numai 14,25 €, ceea ce reprezintă un adevărat chilipir. Puteţi face economii datorită tuturor ofertelor menţionate în cele ce urmează, fie că vă veţi decide la anumite produse punctual sau dacă veţi cumpăra pachetele de Windows 10 + Office. Doriţi să cunoaşteţi cele mai bune oferte?
 

Oferte speciale cu cod de reducere "AD20" pentru licenţele Office 2016 şi Office 2019

Dacă sunteţi interesat să cumpăraţi licenţe originale şi foarte ieftine ale sistemului de operare sau ale programelor compatibile, indiferent dacă este vorba despre versiunea Office 2016 sau Office 2019, nu rataţi ofertele detaliate mai jos. Prin aplicarea codului-cupon „AD20”, veţi obţine o reducere de 20% faţă de pretul licenţelor listat pe site. Iată mai multe oferte cu cuponul de reducere deja aplicat:
 
 
Preţul pe care îl vedeţi în următoarea imagine este fără reducere, iar atunci când aplicaţi cuponul de reducere va devein automat 23,19 €
 

Licenţe Windows 10

 
 

Licenţe Office 2016 şi Office 2019

Dacă sunteţi interesat de licenţe Office, fie versiunea Office 2016 sau Office 2019, puteţi face achiziţia lor la un cost redus, datorită codului-cupon „AD20” prin aplicarea căruia puteţi economisi 20% din suma iniţială. Iată preţurile finale cu cuponul „AD20” aplicat:
 
 
Un detaliu foarte important este că acest cod-cupon „AD20” poate fi folosit de câte ori veţi dori, deoarece este un cod de reducere universal valabil pentru toate produsele de tip licenţe. Mai mulţi utilizatori au întrebat dacă aceste licenţe expiră după un an sau după o a anumită perioadă de timp. Răspunsul este nu, licenţele sunt pe viaţă, precum licenţele cumpărate direct de la Microsoft.
 
Microsoft vă permite să descărcaţi ISO ale tuturor sistemelor de operare şi, de asemenea, ale Office, atât în versiunile sale 2016, cât şi în 2019. Prin urmare, puteţi descărca software-ul direct de la Microsoft şi ulterior îl puteţi activa cu licenţele pe care le-aţi achiziţionat din cadrul magazinului online G2Deal.