VIDEO Jocul românesc pentru telefoane mobile care te va ţine lipit cu ochii de ecran

VIDEO Jocul românesc pentru telefoane mobile care te va ţine lipit cu ochii de ecran

Studioul românesc Metagame, incubatorul Carbon şi publisher-ul Tilting Point lansează Tap Busters, un joc gratuit disponibil pe iOS şi Android.

Ştiri pe aceeaşi temă

Misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic şi să distrugă armata de creaturi spaţiale inutile pentru grămezi de bani. 

Ce poţi face în Tab Busters

Experienţa vizuală: Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către prestigioasa revistă Lurzer Archive.

Arene Jucător vs. Jucător: Aici este fiecare pe pielea lui şi fiecare luptă pentru un loc în elita globală, dar şi pentru premii speciale.

Colecţionabile: Jucătorii trebuie să obţină cât mai multe victorii pentru a dispune de armuri mai durabile şi arme letale. Jucătorii au la îndemână o mulţime de arme şi armuri.

Creaturi cu personalitate: Jucătorii au alături un minion, o creatură care îi va ajuta în luptă. Unii sunt mai prietenoşi decât alţii, dar toţi îşi fac treaba cu brio.

Personalizarea aptitudinilor: Jucătorii trebuie să perfecţioneze şi să adapteze jocul eroului şi al minionilor la propriile stiluri de joc printr-un set dinamic de aptitudini.

Vânători zilnice de recompense: Jucătorii trebuie să ia parte la recompensele zilnice şi să înfrunte cei mai de temut ticăloşi pentru premii.

Jucătorii câştigă şi atunci când nu joacă: Chiar şi atunci când jucătorii nu se află în joc, creaturile nu stau degeaba şi adună aur pentru ei pe care îl vor putea folosi atunci când se vor intoarce în joc. Pentru asta, minionii merită câte o zi liberă din când în când.

Poţi descărca gratuit Tap Busters pentru iOS de AICI şi pentru Android de AICI.

citeste totul despre: