QNAP oferă soluţia de videoconferinţe KoiMeeter pentru comunicaţii la distanţă

QNAP oferă soluţia de videoconferinţe KoiMeeter pentru comunicaţii la distanţă

FOTO qnap.com

QNAP oferă KoiMeeter – un sistem inteligent şi gratuit de video conferinţe pentru NAS-urile QNAP, care le permite celor care lucrează internaţional sau călătoresc frecvent să participe la întâlniri şi conferinţe chiar şi atunci când evenimentele neprevăzute afectează sau descurajează contactul direct.

Ştiri pe aceeaşi temă

KoiMeeter se poate instala pe un NAS QNAP cu ieşire HDMI, realizând cu uşurinţă un sistem de video conferinţe cu ajutorul unor camere şi microfoane compatibile.

Versiunea gratuită a lui KoiMeeter suportă comunicaţii multi-platformă (de ex. sistemul de video conferinţe Avaya SIP) şi 30 de minute gratuite de prezentări wireless suportând două proiecţii wireless simultane. 

Utilizatorii Enterprise pot achiziţiona o licenţă KoiMeeter pentru a adăuga funcţii adiţionale, inclusiv transcriere audio, traducere în timp real şi stocarea înregistrării întâlnirii.

VIDEO: Cum se instalează KoiMeeter
https://www.youtube.com/watch?v=jXoQxt3kwcg

Aplicaţia KoiMeeter poate fi descărcată din QTS App Center. Pentru mai multe informaţii www.qnap.com/solution/koimeeter/en/.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: