LG a prezentat la IFA 2020 noile modele de frigidere: InstaView Door-in-Door, LG Fridge and Freezer şi InstaView ThinQ

LG a prezentat la IFA 2020 noile modele de
frigidere: InstaView Door-in-Door, LG Fridge and Freezer şi InstaView ThinQ

Frigider LG InstaView cu UVNano.

LG a prezentat noile modele de frigidere la IFA 2020: o versiune îmbunătăţită a frigiderului InstaView Door-in-Door, refrigerator cu UVnano, o versiune îmbunătăţită LG Fridge and Freezer (LG Frigider şi Congelator) şi cel mai recent frigider InstaView ThinQ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Frigiderul LG InstaView Door-in-Door cu UVnano foloseşte tehnologia luminii LED cu ultraviolete pentru a dezinfecta dozatoarele de apă la fiecare oră (sau oricând manual), eliminând până la 99,99% dintre bacterii şi virusuri. Dispunând de funcţiile LINEAR Cooling şi DoorCooling+, frigiderul InstaView creează condiţiile optime pentru alimente proaspete. LINEAR Cooling minimizează fluctuaţiile de temperatură – pentru un control mai precis, în timp ce DoorCooling+ răceşte uniform întregul frigider, distribuind curenţii puternici de aer prin ventilatoarele plasate strategic. Un aparat de făcut gheaţă din sertarul de congelare produce Craft Ice, bile sferice de gheaţă cu diametrul de 2,5 cm care se topesc încet, menţinându-vă băuturile reci mai mult timp.

 Actualizată pentru anul 2020, perechea LG Fridge and Freezer este concepută pentru a se integra cu uşurinţă în mobilierul de bucătărie standard pentru un aspect curat şi minimalist. Design-ul acestora, cu uşa plată şi balamale la faţă, este potrivit pentru instalarea lângă perete, creând impresia de aparate încorporate. Aceste aparate dispun şi ele de funcţiile LINEAR Cooling şi DoorCooling+, alături de Metal Fresh, un finisaj metalic aplicat pe peretele interior din spate, ce aduce un plus de eleganţă premium.

Cu cea mai recentă platformă IA de la LG, centrată pe consumator, cel mai nou frigider LG InstaView ThinQ simplifică mult alcătuirea listei de ingrediente, cumpărăturile, gătitul şi chiar şi curăţenia de după mese. Toate alimentele introduse sau scoase din frigider sunt urmărite automat prin tehnologia avansată LG de recunoaştere vizuală. 

Furnizată prin AI Connect, aceasta le poate oferi deţinătorilor sugestii de mese gustoase pe baza inventarului de alimente, poate informa purificatorul de apă despre cantitatea de apă necesară pentru pregătirea mesei, poate seta un cuptor conectat la temperatura potrivită pentru gătit, pe baza reţetei, şi poate chiar alege ciclul optim de spălare pentru maşina de spălat vase, pe baza alimentelor consumate. LG InstaView ThinQ dispune, la rândul său, de funcţiile LINEAR Cooling, DoorCooling+ şi Metal Fresh.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările