HUAWEI FreeBuds 4i au obţinut certificarea Smart Green din partea SGS

HUAWEI FreeBuds 4i au obţinut certificarea Smart Green din partea SGS

HUAWEI FreeBuds 4i

Căştile HUAWEI FreeBuds 4i au obţinut certificarea Smart Green din partea SGS, o companie elveţiană de inspecţie, verificare, testare şi certificare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru certificarea Smart Green, SGS a evaluat Huawei FreeBuds 4i din cinci puncte de vedere: siguranţa materialelor, a ascultării, siguranţa la purtare, siguranţa împotriva radiaţiilor şi siguranţa bateriei pentru sănătatea consumatorului în utilizarea produsului, dar şi un impact redus asupra mediului atunci când produsul este eliminat.

În 2020, căştile vârf de gamă ale Huawei, HUAWEI FreeBuds Pro, au primit prima medalie Smart Green din lume emisă de SGS.

Căştile TWS HUAWEI FreeBuds 4i dispun de o baterie care durează până la 10 ore de redare continuă sau chiar 22 de ore de autonomie alături de cutia de încărcare, dar şi de tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC), la preţul de 399 lei.

HUAWEI FreeBuds 4i au o diafragmă din polimer PEEK + PU uşoară şi flexibilă pentru a oferi o experienţă de purtare mai confortabilă. 

Pentru HUAWEI FreeBuds 4i, Huawei a optimizat anularea zgomotului în cazul unora dintre cele mai frecvente scenarii de utilizator şi locaţii din viaţa de zi cu zi, cum ar fi centrele comerciale, autobuzele, gările şi birourile. 

Pentru a obţine anularea activă a zgomotului, HUAWEI FreeBuds 4i folosesc microfoane care detectează zgomotul ambiental şi generează o undă sonoră inversă pentru reducerea acestuia. HUAWEI FreeBuds 4i dispun şi de modul Awareness, care le oferă utilizatorilor ocazia să audă ceea ce se întâmplă în jur fără să îşi scoată căştile. Printr-un gest de apăsare a uneia dintre căşti, HUAWEI FreeBuds 4i vor comuta automat între modurile Awareness şi Active Noise Cancellation.

În ceea ce priveşte siguranţa la radiaţii, valoarea SAR a HUAWEI FreeBuds 4i este mai mică de 40% din standardul SAR internaţional.

Tehnologia de încărcare rapidă oferă 4 ore de divertisment audio după o încărcare de doar 10 minute.

Noile HUAWEI FreeBuds 4i se conectează cu uşurinţă la toate smartphone-urile, fiind compatibile cu toate sistemele de operare, inclusiv iOS şi Android.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările