Deloitte a deschis un centru de inteligenţă cibernetică care va deservi şi România în lupta împotriva hackerilor

Deloitte a deschis un centru de inteligenţă cibernetică care va deservi şi România în lupta împotriva hackerilor

Foto: 123RF

Deloitte a anunţat miercuri că a deschis Centrul de Inteligenţă Cibernetică în Ungaria, ce va oferi servicii în 18 ţări din cadrul Europei Centrale şi de Est, inclusiv în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Acest nou centru este înfiinţat pe fondul creşterii ameninţărilor cibernetice, în cadrul unei culturi cibernetice care evoluează mai repede decât securitatea cibernetică. Centrul de Inteligenţă Cibernetică este localizat în Ungaria şi oferă sprijin clienţilor din toate industriile, cu o atenţie deosebită asupra industriei de servicii.

“România a oferit mereu experţi deosebit de competenţi în securitate cibernetică, ce au dobândit recunoaştere internaţională, iar eu sunt extrem de încântat de faptul că biroul nostru este parte esenţială a acestei comunităţi”, spune Andrei Ionescu, reprezentant al Deloitte Romania, ce conduce practica de securitate cibernetică.

Reţeaua globală a Centrelor de Inteligenţă Cibernetică, care numără peste 50.000 de specialişti, operează pentru a oferi soluţii de securitate pe deplin adaptabile clienţilor, inclusiv servicii de monitorizare avansată a evenimentelor de securitate, analiza riscurilor şi ameninţărilor, managementul riscurilor şi ameninţărilor, precum şi planuri răspuns la incidente cibernetice pentru afacerile din regiune.

Portofoliul de servicii include zece linii de servicii, de la prevenţia şi detectarea atacurilor cibernetice, la reacţii în caz de atacuri cibernetice şi managementul incidentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările