Adata XPG Emix i30 - Căşti de gaming in-ear cu care îţi faci treaba foarte bine [TECH REVIEW]

Adata XPG Emix i30 - Căşti de gaming in-ear cu care îţi faci treaba foarte bine [TECH REVIEW]

FOTO Claudiu Râpan (Adevărul)

Atunci când vine vorba de căşti de gaming, foarte mulţi dintre jucători preferă modelele mari, over-ear, care oferă un sunet clar, cursiv. Puţini ştiu însă că profeşioniştii preferă modelele in-ear ajutate de accesorii de noise-canceling, deoarece oferă o fidelitate a sunetului mai bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

XPG Emix i30 sunt nişte căşti extrem de plăcute în ceea ce priveşte design-ul, iar schema de culori roşu-negru le conferă acestora un aspect ceva mai agresiv decât la alte modele in-ear, basic, care nu sunt dedicate celor cărora le place să se joace. Evident, acestea pot fi folosite şi la muzică, sunetul fiind unul de calitate, iar tonurile de frecvenţă joasă, bass-ul, se face remarcat încă din primele clipe de utilizare.

Pe scurt, XPG i30 sunt nişte căşti pe care nu e recomandat să le ţii cu volumul la maximum, îndiferent cât ţi-ar plăcea să asculţi muzica tare. Personal, eu le folosesc la laptop sau la desktop, unde mi se pare mult mai relevantă funcţionalitatea lor, în detrimentul cuplării la smartphone.

Cutia în care vin XPG Emix i30 conţine şi o suită de accesorii destul de relevante pentru ceea ce avem nevoie. Astfel că vorbim de un splitter, pentru plăcile de sunet, mai ales cele de pe sistemele dektop, pentru a despărţi cele două canale: cel audio şi cel petru microfon. De asemenea, avem şi un accesoriu cu mufă dublă, destinat folosirii în avion.

Specificaţii complete:

  • Dimensiuni difuzoare: 13,5 mm
  • Impedanţă: 32 ohm ±15%
  • Intensitatea sunetului: 107 dB ± 3 db
  • Frecvenţă: 5Hz-20,000 Hz
  • Putere: 3 mW-5 mW
  • Lungime cablu: 1,4 m
  • Mufă: 3,5 mm
  • Greutate: 17,5 g

 

Însă, cel mai mult mi-a plăcut husa cu ajutorul căreia le poţi căra liniştit de colo-colo fără să îţi faci griji că uzezi firele. Ea este realizată dintr-un material dur, cu logoul XPG pe partea frontală şi este foarte elegantă şi plăcută la atingere. Per total, experienţa de utilizare este una foarte plăcută, şi în cazul jocurilor şi în cazul în care vreau să ascult muzică.

Adata XPG Emix i30 se încadrează în categoria medie de preţ, însă nu sunt disponibile încă la marii retaileri din România. Atunci când vor intra pe piaţă, ele vor putea fi achiziţionate în schimbul a aproximativ 400 de lei. Le recomand în sepcial celor pretenţioşi, care ţin la calitatea sunetului, dar nici nu vor să scoată mai mult de 500-600 de lei din buzunar. Pe acest segment de preţ vorbim aici, probabil, de un best-buy.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările