Cei pasionaţi de obiecte design Home & Deco pot avea surpriza să regăsească pe site, în oferta de Black Friday, produsele preferate. Selecţia din acest an te-ar putea determina să achiziţionezi şi produse noi, care îţi sunt utile şi completează perfect povestea casei tale.
 

Produsele premium SensoDays – practice, versatile şi cu un design special

 
Casa, locul în care ne petrecem atât de mult timp mai ales acum, are nevoie de o transformare continuă. Cu produsele potrivite, acest spaţiu poate deveni unul confortabil şi special. Este uşor să lucrăm, să ne relaxăm şi să ne simţim bine în propria casă atunci când achiziţionăm piese interesante, cu un design unic, de care să fim încântaţi şi care să aducă acea tuşă originală căminului nostru. 
 

Black Friday 2020 – redefineşte fiecare cameră a casei tale cu produsele SensoDays 

 
Marele avantaj al ofertei de Black Friday SensoDays este că vine cu soluţii pentru fiecare cameră a casei. Livingul s-a transformat în birou, bucătăria în locul de răsfăţ culinar, iar baia într-un spa de relaxare. Cu atât de multe transformări, avem nevoie de piese noi, versatile şi de calitate, care să satisfacă aceste noi cerinţe. 
 
 
SensoDays a pregătit o ofertă Black Friday 2020 “personalizată”, luând în calcul toate aceste aspecte. 
Zilele acestea poţi face cumpărături avantajoase pentru baie. Pe site găseşti baterii şi sisteme de duş realizate de designeri internaţionali. Calitatea materialelelor şi tehnicile folosite vor completa perfect piesele premium care nu sunt doar practice, ci şi spectaculoase ca design. 
 
În bucătărie încercăm tot felul de preparate delicioase, aşa că avem nevoie şi acolo de produse premium. Oferta de Black Friday a SensoDays include atât baterii de bucătărie, cât şi electrocasnice mari, produse de mare ajutor în bucătărie. 
 
 
Pentru că “acasă” s-a transformat în “biroul de acasă”, alte produse “must have” sunt şi fotoliile confortabile, cu sisteme inovatoare. Tocmai de aceea SensoDays propune de Black Friday şi scaune de birou sau fotolii recliner Stressless. 
 

Black Friday – întotdeauna o ocazie excelentă pentru cadourile de Crăciun 

 
Cu cadourile Home & Deco mergi întotdeauna la sigur, aşa că Black Friday este perfect şi pentru cumpărăturile de Crăciun. Anul acesta, SensoDays are o selecţie importantă de cadouri şi decoraţiuni de Crăciun. Nu rata momentul, ci achiziţionează-ţi cele mai frumoase piese pentru toţi cei dragi. 
 
Ai toate motivele să faci din acest Black Friday o “sărbătoare” a cumpărăturilor pentru casă, dar şi pentru tine. Atmosfera de “acasă” depinde de oamenii, dar şi de lucrurile cu care te înconjori. 
 
SensoDays a venit întotdeauna în întâmpinarea clienţilor lui cu produse premium, de o calitate superioară. Prezent în 250.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs, SensoDays a dat startul unui Black Friday spectaculos. Intră pe site, alegeţi preferatele şi transformă vibe-ul căminului tău!