VIDEO "Porolissum" a făcut senzaţie la "România dansează". CRBL: "M-aţi făcut să mă simt mândru că sunt român"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ansamblul "Porolissum" merge mai departe cu trei steluţe aurii FOTO Antena 1
Ansamblul "Porolissum" merge mai departe cu trei steluţe aurii FOTO Antena 1

Prestaţie de excepţie a Ansamblului folcloric profesionist "Porolissum" la preselecţiile pentru emisiunea "România dansează", de la Antena 1. Perechile de dansatori din Sălaj i-au impresionat pe cei trei membri ai juriului, care au aplaudat, în picioare, evoluţia lor şi au răsplătit-o cu trei steluţe aurii, "biletul" cu care ansamblul din Zalău s-a calificat în etapa următoare.

Un dans popular din Sălaj a reuşit să impresioneze la maximum, aseară, la Antena 1, publicul emisiunii "România dansează", dar, mai ales, pe cei trei juraţi ai concursului: prim-balerina Monica Petrică, vedeta TV Mihai Bendeac şi CRBL. Pus în scenă de membrii Ansamblului folcloric profesionist "Porolissum" al Casei Municipale de Cultură din Zalău, instructori Gabriela şi Marin Hossu, dansul l-a făcut pe CRBL să exclame, aplaudând în picioare: "M-aţi făcut să mă simt mândru că sunt român". Şi Monica Petrică s-a declarat absolut impresionată de prestaţia dansatorilor din Zalău, apreciind sincronizarea lor, dar şi zâmbetul şi atitudinea care au completat paşii executaţi cu mare precizie.

Chiar dacă Mihai Bendeac a cerut, mai întâi, confirmarea bunicii sale, aflate în sală, vedeta TV s-a declarat încântată de ceea ce s-a petrecut pe scenă şi, mai mult, i-a provocat pe dansatori la o demonstraţia de piruete. Au răspuns provocării Florina Sechei şi Alin Gozman, pereche ce deţine recordul de "învârtite" pe ansamblu: 150 de piruete în mai puţin de un minut.

Dansatorii din Zalău merg mai departe în show-ul de la Antena 1, primind din partea celor trei juraţi trei steluţe aurii, maximul posibil.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite