VIDEO Bărbat jefuit de banii din ciorap, după ce unul dintre hoţi s-a dat drept poliţist. Procurorii caută victima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii caută victima FOTO diicot.ro
Procurorii caută victima FOTO diicot.ro

Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Sălaj solicită sprijinul cetăţenilor  în identificarea unui bărbat, victimă într-un dosar în care mai multe persoane sunt cercetate pentru trafic de persoane, trafic de minori şi tâlhărie.

Anchetatorii susţin că în 17 noiembrie 2018, inculpata M. L. S., în timp ce se afla împreună cu inculpatul Ş. S. în apropierea unui bar din zona Autogării Zalău, a observat că un bărbat în vârstă din incinta localului avea asupra sa mai mulţi bani pe care i-a ascuns în ciorapi.

"În acest context, inculpata M. L. S. a convenit cu inculpatul Ş. S. să atragă persoana vătămată în spatele Autogării, unde urmau să o deposedeze de banii pe care îi avea asupra sa. Urmare a înţelegerii dintre cei doi, persoana vătămată a fost atrasă în zona precizată, unde a căzut, timp în care inculpata l-a descălţat şi  i-a luat banii din pantof, deşi persoana vătămată a opus rezistenţă", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT. Totul cu ajutorul lui Ş.S., care a strigat către victimă "Poliţia! Stai, că dacă nu, te arestez!", în timp ce îl orbea cu bliţul unui telefon mobil. "În aceste împrejurări,  persoana vătămată a încetat să mai opună rezistenţă fapt ce i-a permis inculpatei M. L. S  să o deposedeze de suma de bani", precizează aceeaşi sursă.

Vârstnicul a fost lăsat fără cei 200 de lei ascunşi în ciorap, de alţi 50 de lei pe care îi avea în buzunar, precum şi de un pachet de ţigări. Pentru a da de urma victimei, procurorii au făcut publice câteva imagini şi fac apel la cetăţenii care îl cunosc pe bărbat ori pot da detalii despre identitatea lui să apeleze Direcţia De Investigare A Infracţiunilor De Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial .Sălaj, tel:0260 612 729, email:   diicot_bt_salaj@mpublic.ro sau Inspectoratul De Poliţie Judeţean Sălaj, tel: 0260 661285, email: cabinet@sj.politiaromana.ro.

Citiţi şi:

Cum a anulat instanţa munca de doi ani a procurorilor DIICOT. Anchetator: „Vom face contestaţie“

Băieţel de 8 ani, abuzat de mătuşa care îl luase în plasament. Chinurile groaznice la care era supus minorul

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite