Apel disperat pentru salvarea unui fost sportiv de performanţă diagnosticat cu cancer. Viaţa lui depinde de o intervenţie chirurgicală urgentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arnold are nevoie de sprijin pentru a putea fi operat FOTO Arhivă Anca Schlachter
Arnold are nevoie de sprijin pentru a putea fi operat FOTO Arhivă Anca Schlachter

În urmă cu două săptămâni, bărbatul a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer, o intervenţie chirurgicală urgentă fiindu-i vitală.

Jurnalistul zălăuan Arnold Schlachter, 44 de ani, are nevoie urgentă de sprijin pentru a se opera de cancer. Înainte de a lucra în presă, Arnie, cum îi spun prietenii, a făcut sport de performanţă, cucerind de mai multe ori aurul la naţionalele de culturism. Mai apoi, el a devenit instructor şi arbitru de culturism, bodybuilding şi fitness.

În urmă cu două săptămâni, în urma unei operaţii suferite în Statele Unite ale Americii, medicii i-au descoperit o tumoare cancerigenă agresivă invazivă, care i-a afectat corzile vocale, laringele, faringele, traheea şi esofagul. Pentru că boala a fost depistată în fază avansată şi pune viaţa lui Arnie în pericol, el va trebui supus cât mai repede unei noi intervenţii chirurgicale ce va presupune, printre altele, reconstrucţia esofagului. Deocamdată, medicii americani nu au comunicat care sunt costurile următoarei operaţii, însă având în vedere complexitatea acesteia, familia se aşteaptă la peste 100.000 de dolari.

În prezent, jurnalistul se află în SUA, în aşteptarea următoarei intervenţii. Acasă îl aşteaptă soţia lui, Anca, şi fiul în vârstă de 2 ani şi 3 luni.

Pentru a-i da lui Arnold o şansă la viaţă se pot face donaţii în următoarele conturi:
Cont în lei: RO35RZBR0000060013190890
Cont în euro: RO90RZBR0000060018920272
Raiffeisen Bank Zalău.
PayPal: ancaveronicaschlachter@gmail.com

Citiţi şi:

Arnold Schlachter, cel mai haios culturist din Zalău

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite