UPDATE Tragedie de Ziua Mamei. O fetiţă de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transportată în stare gravă la spital, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată.

UPDATE ORA 19.00 În ciuda eforturilor depuse de către medici, fetiţa nu a putut fi salvată. Poliţiştii au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în ucidere din culpă.

Surse din cadrul anchetei susţin că într-un moment de neatenţie a mamei, fetiţa de doi ani s-a urcat pe pat, de acolo a ajuns pe calorifer şi mai apoi, pe pervazul ferestrei lăsate întredeschisă, de unde a alunecat şi a căzut în gol.


ŞTIRE INIŢIALĂ

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică, 8 martie, de către o femeie din Zalău cu privire la faptul că fiica ei în vârstă de 2 ani căzut de la etajul patru al locuinţei, situată în cartierul Porolissum. Primele cercetări au stabilit că geamul apartamentului, lăsat întredeschis.

La faţa locului a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă, care a găsit-o pe micuţă conştientă şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.
Cadrele medicale susţin că starea micuţei este critică, fetiţa intrând în stop cardio-respirator.
Vom reveni.

Citiţi şi:

UPDATE Un elev de clasa a X-a a vrut să se arunce de pe acoperişul şcolii. Cine l-a convins să renunţe la planul extrem

Un copil de şase ani s-a prăbuşit de la etajul 3. Totul s-a petrecut sub ochii mamei

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite