Mihai Chirica s-a afişat alături de şeful său din PNL, la o zi după accidentul rutier în care a fost implicat: „Îngerul meu păzitor a avut grijă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Iaşi s-a afişat duminică, 8 martie, la un eveniment public alături de noul său şef: Costel Alexe, preşedintele filialei PNL Iaşi.

Mihai Chirica, primarul Iaşiului, a vorbit duminică, 8 martie, în cadrul evenimentului public, despre accidentul rutier în care a fost implicat în seara zilei de sâmbătă.

„Mă simt un om norocos. Cred că îngerul meu păzitor a avut grijă şi au trecut toate cu bine. Sunt la primul incident auto în cei 27 de ani de când am permis. La fel probabil că şi cei doi tineri aflaţi în cealaltă maşină. Am discutat cu ei, bunurile se repară, sunt asigurate. Bine că nu şi-a rupt nimeni nimic, tabla se îndreaptă“, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Primarul Chirica a fost prezent duminică, 8 marite, la un eveniment organizat de Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi, în cadrul căruia femei cu probleme sociale au primit tichete valorice de 50 de lei. Primarul de Iaşi s-a afişat alături de noul său şef: Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi. Chirica urmează să fie validat ca prim-vicepreşedinte al organizaţiei, după ce sâmbătă, 7 martie, a fost cooptat, conform statutului, în cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Iaşi. 

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi, a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă seara, în timp ce se întorcea de la meciul Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti, împreună cu fratele său. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite