Unităţi de învăţământ închise din cauza frigului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şcoală şi o grădiniţă din judeţul Sălaj vor fi închise marţi, 10 ianuarie, după ce Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat suspendarea activităţii didactice.

Elevii din clasele V-VIII de la Şcoala Gimnazială Dragu, precum şi micuţii de la Grădiniţa cu Program Normal Mal 2 nu vor merge la cursuri marţi, 10 ianuarie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.
Potrivit sursei citate, decizia a fost luată din cauza defecţiunilor apărute la sistemele de încălzire ale celor două unităţi de învăţâmânt. Din aceleaşi motive, activităţi didactice nu s-au desfăşurat nici luni, 9 ianuarie.
În toate celelalte şcoli din judeţ, cursurile se desfăşoară normal, în ciuda codului portocaliu de ger persistent emis de către Administraţia Naţională de Meteorologie, care vizează şi Sălajul.

Ca urmare a emiterii acestui cod, valabil pentru intervalul 9-10 ianuarie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit luni, la sediul Instituţiei Prefectului. Cu acest prilej, au fost stabilite măsurile specifice gestionării efectelor fenomenelor meteorologice periculoase ce pot apărea în contextul scăderii accentuate a temperaturilor şi s-a dispus, pentru acest interval, instituirea serviciului de permanenţă la nivelul primăriilor de pe raza judeţului, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

Vă mai recomandăm:

Jumătate din şcolile sălăjene, conduse prin detaşare. Cine sunt directorii avizaţi de ISJ

Copilă de patru ani dispărută din grădiniţă. Tatăl a găsit-o într-un hipermarket, la un kilometru distanţă de unitatea de învăţământ

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite