Tupeu de șmecher cu BMW: a condus pe contrasens pe A3, pe tronsonul abia inaugurat: „Pericol public, e de plâns!“

0
Publicat:

La scurt timp după inaugurarea tronsonului Nușfalău-Suplacu de Barcău de pe Autostrada Transilvania, un șmecher cu BMW a fost suprins conducând pe contrasens. Incidentul a avut loc joi, 21 septembrie, în jurul orei 17.00.

Nu se cunoaște motivul pentru care barbatul a ales să parcurgă cei 13 kilometri de Autostradă pe contrasens. Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare, iar incidentul a stârnit o serie de comentarii, relatează sportulsalajean.ro.

Io fi spus cineva că la Nușfalău să coboare de pe Autostradă, să nu tot meargă până la Cluj?”. ”Dacă nu-s mai mulţi km pe un sens, mergi și pe contrasens. Să simţi că ai autostradă în Sălaj”. ”Pericol public, nu-i de râs, e de plâns!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

"Depășim borna de 1.000 kilometri"

Lotul Suplacu de Barcău – Nușfalău de pe Autostrada Transilvania a fost deschis circulației joi, la ora 13.00, potrivit directorului general CNAIR, Cristian Pistol. Este prima inaugurare de autostradă din 2023, iar cu acest tronson de 13 kilometri România depășește borna de 1.000 de kilometri de autostradă și drum expres în circulație, rețeaua având acum 991 kilometri.

Atingem și depășim borna de 1.000 kilometri de drum de mare viteză în România. După deschiderea circulației pe Secțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcău (13,55 km) a Autostrăzii Transilvania lungimea drumurilor de mare viteză (autostradă și drum expres) va ajunge la 1004 km. Antreprenorul turc, Nurol Insaat Ve Ticaret SA, a construit și proiectat acest sector de autostradă în 2 ani. Contractul finanțat prin Programul Transport (Programul Transport) a avut o valoare de 384,14 milioane de lei (fără TVA)”, a spus Cristian Pistol.

Lotul Nurol, Nușfalău – Suplacu de Barcău, începe de la nodul rutier Nușfalău, legătura cu DN 1 H, și se termină într-o descărcare provizorie la Marca, la limita dintre județele Sălaj și Bihor. La capătul dinspre Cluj, sunt depuse oferte pentru Lotul cu tunelul Meseș Poarta Sălajului – Nușfalău, iar pentru lotul dinspre Oradea/Borș Suplacu de Barcău – Chiribiș (26 km) Erbașu este contestat la CNSC de precon și Nurol.  

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite