Tragedie pe DN 1F. Tânăr lăsat să moară de şoferul beat care a provocat accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferiţa a suferit răni grave, iar pasagerul a decedat FOTO ISU Sălaj
Şoferiţa a suferit răni grave, iar pasagerul a decedat FOTO ISU Sălaj

Un bărbat de 48 de ani aflat în stare de ebrietate a provocat un accident mortal pe DN 1F, după care a fugit de la locul faptei.

Un tânăr de 36 de ani a decedat şi o femeie de 43 de ani, ambii din judeţul Satu Mare, fost grav rănită într-un accident produs vineri, 5 iulie, în jurul orei 22.00, pe Drumul Naţional 1F, în localitatea Poarta Sălajului.

Potrivit poliţiştilor, tragedia a fost provocată de un sătmărean de 48 de ani, care, în timp ce conducea autoutilitara, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de femeia de 43 de ani. Impactul i-a fost fatal tânărului, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturism, în timp ce conducătoarea auto a suferit răni grave.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind identificat în scurt timp, în trafic, pe raza municipiului Zalău. La testarea cu alcooltestul, aparatul a evidenţiat o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Citiţi şi:

Gestul incredibil făcut de un şofer la scurt timp după ce o fetiţă a căzut din microbuzul său şi a murit. Cum i-a sfidat pe poliţişti

Beat şi fără permis, a ucis un tânăr. Cum a ajuns şofer cu acte un adolescent cercetat penal pentru mai multe infracţiuni rutiere

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite