Tenaris îl aduce pe Ambasadorul Argentinei în România la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TenarisSilcotub este unul dintre cei mai importanţi agenţi economici din Sălaj FOTO Arhivă
TenarisSilcotub este unul dintre cei mai importanţi agenţi economici din Sălaj FOTO Arhivă

Ambasadorul Republicii Argentina în România, Excelenţa Sa Claudio Perez Paladino, se va afla săptămâna aceasta la Zalău.

Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Primăriei Municipiului Zalău, ambasadorul se va întâlni, joi, 6 iunie, cu primarul Radu Căpîlnaşiu. „Vizita pe care o vom avea în cadrul Primăriei Municipiului Zalău face parte din seria întâlnirilor programate în oraşul nostru, la invitaţia adresată domnului ambasador, de către SC TenarisSilcotub. În cadrul întâlnirii vom aborda subiecte referitoare la situaţia economică a municipiului şi oportunităţile existente pe plan local pentru investitori”, explica Radu Căpîlnaşiu motivul întâlnirii dintre cei doi.

Argentina este una dintre primele ţări în care Grupul Tenaris şi-a deschis fabrici. În România a ajuns în 2004, când a preluat Silcotubul, producătorul local de ţevi. Astăzi, TenarisSilcotub este cel mai important producător român de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicaţii din industria mecanică, auto-moto, a petrolului şi a gazelor naturale, industria chimică şi petrochimică, industria energetică. Unităţile sale de producţie sunt situate în România, la Zalău – fabricarea ţevilor fără sudură, cu o capacitate anuală de producţie de 180.000 de tone de ţevi fără sudură, şi la Călăraşi – oţelărie, cu o capacitate anuală de producţie de 470.000 de tone de oţel.

Citeşte şi FOTO Dragostea pentru sport nu are vârstă: doi soţi, în vârstă de aproape 79 de ani, au alergat azi la crosul Tenaris şi au trecut linia de sosire ţinându-se de mână

În plină criză, Tenaris investeşte 50 de milioane de dolari la Zalău

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite