Spitalul Judeţean Zalău îşi măreşte echipa de medici. Ce specializări se caută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase posturi sunt scoase la concurs la SJU Zalău
Şase posturi sunt scoase la concurs la SJU Zalău

Mai multe posturi de medici primari şi specialişti sunt scoase la concurs în această perioadă la cea mai mare unitate spitalicească din judeţul Sălaj.

La doar câteva zile după ce a anunţat amânarea concursului pentru ocuparea a 34 de posturi de asistenţi medicali şi personal TESA, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a anunţat că are nevoie de medici.
Nu mai puţin de şase posturi de medici sunt scoase la concurs în perioada următoare în specializările ortopedie-traumatologie, chirurgie generală, oftalmologie, radiologie şi imagistică medicală şi ATI. Dosarele se depun până la începutul lunii februarie.
Reamintim că în aceste zile trebuia să aibă loc concursul pentru 34 de posturi de asisenţi medicali, referenţi, îngrijitoare curăţenie, auditori interni, economist, brancardier, şofer, fochist, infirmieră şi contabil. Cei peste 600 de candidaţi înscrişi au fost anunţaţi, în ultima clipă, că "din motive obiective", procedura de desfăşurare a concursurilor "se va relua la o dată ulterioară".

Mai puteţi citi:

La loc comanda! Sute de candidaţi pentru un post la Spitalul Judeţean Zalău, lăsaţi cu buzele umflate. Vestea primită cu câteva zile înaintea concursului

Manager nou la Spitalul Judeţean Zalău. Cine va asigura interimatul pentru următoarele 6 luni

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite