Şofer recalcitrant, dus în cătuşe la spital pentru recoltarea probelor biologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a refuzat să sufle în alcooltest FOTO Arhivă
Bărbatul a refuzat să sufle în alcooltest FOTO Arhivă

Un bărbat de 40 de ani din localitatea sălăjeană Plopiş a ajuns să fie dus la spital în cătuşe, după ce, aflat, în mod evident, la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat să se supusă testării cu aparatul alcooltest.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, incidentul a avut loc miercuri, 15 ianuarie, în jurul orei 15.45, pe DN 1H. Poliţiştii rutieri din Şimleu Silvaniei l-au identificat în trafic pe bărbat, F. Vasile, de 40 de ani, din Plopiş, care condusese un autoturism şi, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut  controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în zidul de susţinere al taluzului drumului. Întrucât emana vapori de alcool, poliţiştii i-au cerut onducătorului auto să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă a refuzat şi a devenit violent şi recalcitrant. Bărbatul a fost încătuşat şi condus la Spitalul Orăşenesc Şimleu, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.


În cauză se efectuează cercetări pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentraţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Citeşte şi Culmea prostiei: Un şofer din Sălaj, prins de trei ori în 10 zile beat la volan şi fără permis

Tânăr din Zalău încătuşat după ce a fugit de poliţiştii care au vrut să-l tragă pe dreapta şi s-a ascuns în pădure

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite