Accident grav pe DN2. Impact violent între două autoturisme, soldat cu decesul unui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa

Un grav accident rutier petrecut luni seară, 20 iunie, pe DN2, s-a soldat cu decesul unui bărbat şi rănirea altuia. Două autoturisme au fost implicate în impactul violent.

Luni seară, 20 iunie, în jurul orei 20.10, pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea primului ajutor, las un accident rutier pe DN2A, în apropierea Popasului Chirana, în care au fost implicate două autoturisme. 

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje de salvatori din cadrul Staţiei de pompieri Ţăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, în sprijin fiind solicitate şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

În urma impactului violent au rezultat două victime. 

Una dintre victime a fost monitorizată de echipajele medicale aflate la locul intervenţiei, ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Slobozia. 

Cea de-a doua victimă a fost găsită în stop cardio-respirator. Conform ISU Ialomiţa, au fost începute imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire victima a fost declarată decedată de echipajul SAJ.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Săptămână decisivă pentru Donbas. Rusia îşi intensifică bombardamentele

Capcanele impozitării drastice a pensiilor speciale

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite