Mascaţii se bat demonstrativ la Şimleu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a doua zi din cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii” are o agendă încarcată pentru poliţiştii sălăjeni. Poliţiştii vor fi implicaţi în acţiuni de prevenire, pe diverse categorii de infracţiuni, în toate cele patru oraşe din Sălaj.

Elevii din Jibou trebuie ar trebui să rămână astăzi prin clase şi să se abţină de la chiulit, pentru că Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, organizează o acţiune de combatere a absenteismului şcolar în oraşul „de pe Someş”.

La Zalău, poliţiştii de proximitate şi cei de la ordine publică vor împărţi fluturaşi cu sfaturi pentru combaterea furturilor, iar la Cehu Silvaniei va fi organizată o campanie de informare cu privire la riscurile folosirii maşinilor care fac transport „pe blat”, fără autorizaţie şi licenţă de transport.

La Şimleu Silvaniei,  elevii de la Şcoala maghiară îi vor putea vedea „la lucru” pe poliţiştii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, „mascaţii” urmând să le prezinte copiiilor din Şimleu câteva demonstraţii de autoapărare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite