Hoţi cu tupeu! Au încercat să fure o căruţă din curtea Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg pentrut trei tineri cu tupeu care încercând o "vitejie" tocmai în curtea postului de poliţie, au reuşit să ajungă în spatele gratiilor.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani din localitatea Jibou, judeţul Sălaj, au fost arestaţi preventiv pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Aceştia au fost prinşi în flagrant în 11 decembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce încercau să sustragă o căruţă din curtea Postului de Poliţie Someş Odorhei. Vehicului fusese indisponibilizat în aceeaşi zi, pentru tăiere ilegală, furt şi transport ilegal de material lemnos, ne-au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Pe numele lor, magistraţii Judecătoriei Jibou au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, tinerii fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.
Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Vă mai recomandăm:

Tineri bănuiţi că furau din casele unor bătrâni, prinşi de poliţişti. Cum îşi păcăleau ei victimele

Arestat pentru că a sărit la gâtul poliţistului. Suspectul are la activ o condamnare de 7 ani şi jumătate pentru furt şi tâlhărie

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite