Bestia care a încercat să violeze o fetiţă de 12 ani, rupându-i mâna, condamnată la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa s-a ales cu mâna ruptă în urma tentativei de viol FOTO Arhivă
Fetiţa s-a ales cu mâna ruptă în urma tentativei de viol FOTO Arhivă

Dorel Chira, bărbatul de 40 de ani din Horoatu Crasnei, care a încercat să o violeze, la începutul anului, pe fetiţa concubinei sale, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

Judecătoria Zalău l-a condamnat la patru ani de îcnhisoare pentru tentativă de viol şi vătămare corporală pe Dorel Chira, bărbatul din localitatea sălăjeană Horoatu Crasnei, care a vrut să-şi bată joc de o copilă de numai 12 ani, fiica femeii cu care acesta stătea în concubinaj, la locuinţa acesteaia din Hurez. Fapta s-a petrecut marţi, 8 ianuarie, şi a fost scoasă la lumină după ce fata, în vârstă de 12 ani, i-a sesizat pe poliţişti că în cursul zilei respective a fost agresată fizic de concubinul mamei sale, un bărbat de 40 de ani din Horoatu Crasnei. Potrivit Mariei Cristea, reprezentantul biroului de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, a rezultat faptul că agresiunea reclamată de minoră s-a comis în contextul în care agresorul a încercat, de fapt, să întreţină relaţii sexuale cu minora. Se pare că bărbatului i-au venit astfel de idei în momentul în care se afla singur cu fata, mama acestei neaflându-se în acel moment în locuintă. În urma confruntării cu agresorul, fata s-a ales cu mai multe leziuni, printre care şi o fractură la o mână. Ea a fost preluată imediat de Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, fiind internată temporar în Centrul Social Multifuncţional Zalău.

Potrivit Violetei Milaş, directorul DGASPC Sălaj, fata se află în centru şi acum, ea urmând să fie supusă unei expertize prin care să se determine dacă ea va urma cursurile unei şcoli normale sau va fi nevoie de înscrierea ei la o şcoală specială. "O ţinem în continuare la noi, pentru că nu putem avea încredere în mama ei", explică Violeta Milaş.

 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite