FOTO Şcoala "Mihai Eminescu" are 11 absolvenţi de nota 10. Cine sunt ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt clase de absolvenţi ai Şcolii "Mihai Eminescu" din Zalău şi-au luat astăzi rămas bun de la dascălii care i-au pregătit în ultimii opt ani şi de la colegii mai mici.

Moment special astăzi la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Zalău, unde cele opt clase de absolvenţi ai promoţiei 2013 au încheiat, festiv, cursurile. 11 dintre absolvenţi au încheiat toţi cei patru ani de gimnaziu cu media 10, fiind aleşi astfel ca şefi de promoţie. Este vorba despre Roxana Cristea, Georgiana Cucuian, Ramona Morar şi Alexandra Petrea din clasa a VIII-a B, Elekes Lukacs, din a VIII-a D, Alice Fanca şi Angel Man, din clasa a VIII-a E, Anamaria Chiş, Victor Labo şi Mara Ruzici, din clasa a VIII-a G, şi Kiss Emese, din a VIII-a H. Cei 11 au transmis, în termeni plini de umor, mesaje de mulţumire profesorilor care, după cum spunea unul dintre ei, i-a adus, ca şi învăţături, "din Groapa Marianelor, până pe Vârful Omul, cu perspective de a atinge, în viitor, culmile Everestului".

Absolvenţii au fost felicitaţi de primarul Radu Căpîlnaşiu şi de inspectorul şcolar Marcel Lucaciu, în timp ce directorul şcolii, profesoara Mariana Meleg, a ales să îşi ia rămas bun de la elevii săi într-un mod original, dar şi specific disciplinei pe care o predă - chimia: a format din simboluri ale elementelor chimice, prezentate pe foi A4 de elevi, cuvântul SUCCeS - S(sulf)U(uraniu)C(carbon)Ce(cesiu)S(sulf).

Citeşte şi FOTO „Incubatorul” de genii a funcţionat din nou: şapte absolvenţi ai CNS, elevi de 10 pe linie în toţi cei patru ani de liceu

FOTO Doi absolvenţi de 10 pe linie şi olimpici de naţională în promoţia 2013 a Şcolii "Gheorghe Lazăr"

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite