Focar COVID-19 la HC Zalău. Antrenorii şi 10 sportive, infectaţi cu coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa din Zalău este în izolare FOTO hczalau.ro/Pauseniuc Mircea
Echipa din Zalău este în izolare FOTO hczalau.ro/Pauseniuc Mircea

Testele COVID-19 făcute componentelor echipei din Zalău, precum şi membrilor stafului tehnic au indicat prezenţa virusului la mai multe persoane.

10 din cele 17 handbaliste de la HC Zalau au fost depsistate cu COVID-19, la doar câteva zile după ce tehnicianul echipei, Gheorghe Tadici, s-a infectat cu noul coronavirus. Un rezultat pozitiv la testul COVID-19 l-a primit şi soţia fostului selecţioner al naţionalei feminine de handbal, Elena Tadici, antrenor secund al echipei din Zalău.

Surse apropiatei formaţiei de sub Meseş susţin că deocamdată, toate cele 10 handbaliste sunt izolate la domiciliu, sub monitorizare medicală.

Gheorghe Tadici a fost confirmat pozitiv la finele săptămânii trecute, anunţul fiind făcut la debutul şedinţei de luni, 5 octombrie, a Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, de către secretarul general Cristina Vărzaru, care a explicat, astfel, motivul pentru care antrenorul zălăuan absentează.

Situaţia de la Zalău pune sub semnul întrebării participarea echipei la turneul de la Ploieşti, acolo unde debutează noul sezon din Liga Florilor şi unde handbalistele lui Tadici ar trebui să întâlnească sportivele de la Baia Mare.

Vă mai recomandăm:

Coronavirusul loveşte din nou sportul românesc. Un fost selecţioner al echipei naţionale, depistat cu COVID-19

Cum i-a afectat pandemia pe sportivii de performanţă. Psiholog sportiv: „Incertitudinea a creat anxietăţi”

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite