Elev din Zalău eliminat de la Bac după ce i-a sunat mobilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul eliminat a absolvit Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" Zalău FOTO Andreea Vilcovschi
Elevul eliminat a absolvit Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" Zalău FOTO Andreea Vilcovschi

În a doua zi a probei orale la limba română, în Sălaj a fost înregistrat un prim incident în urma căruia unul dintre candidaţii a ratat examenul de Bacalaureat.

căruia unul dintre candidaţii a ratat examenul de Bacalaureat.

Un elev al Liceului Tehnologic “Mihai Viteazul” din Zalău a fost eliminat din Bacalaureat, marţi, în a doua zi a probei de evaluare a competenţelor de comunicare orală în limba română, după ce i-a sunat telefonul în timp ce se afla în sala de examen.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, elevul respectiv nu va putea participa la următoarele probe din această sesiune şi nici la urmatoarele doua sesiuni de Bacalaureat, după cum prevede Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat.

La nivelul judeţului Sălaj, în această sesiune a examenului de Bacalaureat s-au înscris 1.810 de absolvenţi dintre care 1.606 din seria curentă şi 204 din serii anterioare. Prima probă, cea proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana, se va incheia, miercuri, 15 iunie 2016, ora 19, existând posibilitatea ca absolvenţii să poată fi evaluati şi într-o altă zi decât ziua în care au fost planificaţi, dacă motivele sunt obiective.

Vă mai recomandăm:

“Exprimă-te liber 2016”: Cine sunt premianţii concursului naţional de consiliere şcolară prin art-terapie

Emoţii la ceasul absolvirii. Cel mai bun liceu din judeţ are patru şefi de promoţie

Cu ei ne mândrim. Zeci de elevi sălăjeni au câştigat premii la olimpiadele naţionale

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite