Dacian Cioloş a votat acasă. „Zalăul să iasă din provincialism şi izolare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş a votat la secţia 32 din Zalău FOTO Andreea Vilcovschi
Dacian Cioloş a votat la secţia 32 din Zalău FOTO Andreea Vilcovschi

Aşa cum a făcut-o şi la scrutinele din 2016 şi 2019, europarlamentarul Dacian Cioloş a votat şi la alegerile locale de duminică, 27 septembrie, acasă, la Zalău.

Europarlamentarul sălăjean Dacian Cioloş a votat la secţia de votare nr. 32, amenajată în incinta Grădiniţei cu Program Prelungit “Piticii Isteţi”. El a venit la vot împreună cu soţia lui, cu candidatul Alianţei USR-PLUS, la Primăria Zalău, Florin Iordache, precum şi cumai mulţi colegi din organizaţiile judeţene.

La ieşirea de la urne, Cioloş a i-a îndemnat pe alegători să vină la vot, asigurându-i de faptul că sunt respectate toate măsurile de siguranţă pentru ca votul să se desfăşoare fără probleme: “Toate condiţiile sunt create pentru un vot în siguranţă din punct de vedere sanitar, oamenii din secţie sunt foarte bine instruiţi. Am toată încrederea şi sper că toţi cetăţenii să aibă încredere şi să vină la vot. Sunt dezinfectanţi, sunt măşti, se păstrează distanţa, nu este înghesuială. Este foarte important să votăm azi, pentru că de votul de azi depinde ce se va întâmpla în comunităţile noastre locale în următorii ani”.

Cioloş a spus că a venit la urne din dorinţa ca Zalăul să devină un oraş modern, “care sa iasa din provincialism si izolare”. “Am votat ca de obicei la Zalău, iar astăzi cu şi mai mare bucurie, pentru că nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. Avem cu adevarat o alternativă pentru un Zalău modern, care să iasă din provincialism şi izolare, care să beneficieze de apropierea de Cluj, de Oradea, de zona de vest a României, un Zalău în care să se investească şi în care să se creeze locuri de muncă. E important din punctul meu de vedere să dăm o şansă unor oameni care vin cu un spirit nou, cu un suflu nou şi asta o putem face prin vot. Degeaba ieşim în stradă atunci când nu avem ocazia să acţionăm direct. Acum e momentul să o facem şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă asta în minte în cursul zilei de astăzi”.

Vă mai recomandăm:

LOCALE 2020. Peste 196.000 de sălăjeni sunt aşteptaţi la urne cu mănuşi şi dezinfectanţi

SĂLAJ. Retrageri în masă din secţiile de vot. Preşedinţii şi operatorii de calculator au dat bir cu fugiţii

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite