VIDEO Ioan Gyuri Pascu a murit. Ultimul mesaj al artistului care urma să participe la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase” de la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Gyuri Pascu
Ioan Gyuri Pascu

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă, în urma unui infarct. Artistul, în vârstă de 55 de ani, urma să participe la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”, ce se va desfăşura în perioada 2-9 octombrie la Vaslui.

Ioan Gyuri Pascu era aşteptat la Vaslui pe 8 octombrie, când urma să susţină spectacolul ”Râde şi nu cerceta”, alături de foştii actori ai grupului Divertis, Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Valentin Gora, Doru Pîrcălabu şi Silviu Petcu, care s-au reunit sub o nouă formulă: ”Distractis”.

Zilele trecute, Ioan Gyuri Pascu, alături Cristian Gretcu şi Silviu Petcu au înregistrat un mesaj prin care îşi anunţau prezenţa la Vaslui. 

”Festivalul Constantin Tănase. Vaslui. 8 octombrie 2016. Vă aşteptăm!”, anunţa Ioan Gyuri Pascu spectacolul la care nu va mai ajunge niciodată.

Născut pe 31 august 1961, la Agnita, Gyuri Pascu a fost muzician şi actor, fiind membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din Capitală, la vârsta de 55 de ani. Potrivit lui Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti,  un echipaj de urgenţă s-a deplasat la domiciliul artistului în jurul orei 5 dimineaţa, artistul suferind un infarct. Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, însă fără succes, iar decesul a pronunţat în jurul orei 6. 

VasluiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite