VIDEO Familia victimei accidentului produs de fiul deputatului Bordeianu, ademenită cu bani: „Vindem cal, porc şi tot nu vrem nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia deputatului Dan Bordeianu a încercat să ofere bani familiei tinerei implicată în accidentul produs de fiul parlamentarului, însă a fost refuzată. Starea adolescentei continuă să fie gravă, medicii fiind nevoiţi să-i facă transfuzii cu sânge.

Rudele fetei il consideră că fiul parlamentarului este un iresponsabil pentru că a condus cu o viteză excesivă prin oraş, punând în pericol atât viaţa lui, cât şi a tinerei de 18 ani, elevă la Colegiul "Cuza Vodă" Huşi. Modeşti, părinţii Elenei Marinela Chiriac spun că nu au nevoie de banii parlamentarului şi tot ce îi interesează în momentul de faţă este sănătatea fetei. 

Vineri, soţia deputatului Bordeianu s-a deplasat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde se aflau mai multe rude ale adolescentei. 

"Nu a venit să stea de vorbă cu noi, în mod deschis. Ne-a chemat în spatele maşinii şi ne-a întins nişte bancnote, pe sub mână, parcă ar fi fost şpagă. Nu i-am luat, desigur", spun rudele adolescentei.

Mama Elenei, îşi vechează fiica şi este hotărâtă să vândă tot ce are în gospodărie numai să îşi vadă fata sănătoasă. Ea nu vrea banii parlamentarului: "Stau pe stradă, cum o fi, vând cal porc şi tot nu vreau nimic eu".

Elena Marinela Chiriac (foto facebook)

image

Adolescenta de 18 ani este conştientă însă starea ei, spun medicii, continuă să se menţină deosebit de gravă. A fost supusă unor multiple intervenţii chirigicale, fiind necesare şi transfuzii de sânge. În perioada imediat următoare urmează să fie efectuate noi intervenţii chirurgicale. 

Elena Marinela Chiriac a ajuns în şoc hemoragic la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, având hemoglobina 5, după ce a fost transferată de la spitalul din Huşi. Adolescenta a suferit leziuni interne severe, rupturi de organe, în urma impactului violent produs in timpul accidentului.

Joi seara, beizadeaua deputatului Bordeianu se plimba cu BMV-ul prin municipiul Huşi, însoţit fiind de adolescenta de 18 ani. Pe fondul vitezei excesive, tânărul de 20 ani a frânat brusc pentru a evita impactul cu un microbuz care efectua o manevră de întorcere. Bordeianu jr a pierdut controlul asupra volanului, a intrat într-un copac, iar de acolo într-un gard metalic. In urma imactului cu un copac, adolescenta care se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de Dan Irimia Bordeianu a fost proiectată prin portieră, pe şosea. Din primele estimări, tânărul de 20 ani conducea autoturismul cu peste 120 de km/oră. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele acestuia pentru vătămare corporală şi distrugere. 

   

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite