Vaslui: Un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Leană (36 ani), din localitatea vasluiană Deleni, a decedat, astăzi, în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon provenit de la vinul aflat în fermentaţie. La spital a mai ajuns şi tatăl său Silviu Gheorghe (60 ani), căruia i se făcuse rău la aflare veştii.

Irinel Leană împreună cu doi prieteni l-au ajutat pe tatăl său să aducă lemne dintr-o pădurea situată la marginea satului, iar când au terminat treaba, bătrânul  a vrut să-i cinstească pe cei trei cu o cană cu vin. Irinel a coborât în beciul casei, unde a căzut în stare de incontienţă din cauza monoxidului de carbon, acelaşi lucru păţindu-l şi prietenii acestuia.

 În acel moment, speriat, Silviu Gheorghe a cerut ajutorul medicilor de pe ambulanţă. 

„Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost resuscitat de către echipajul de pe salvare aproape o oră, dar nu a mai putut fi salvat şi astfel s-a declarat decesul", a spus Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

 Ea a adăugat că doar unul din din bărbaţii care au coborât după Irinel Leană în beci şi-a revenit, celălalt fiind transportat de urgenţă la spital. „El a fost preluat de echipajul SMURD al Inspectotarului pentru Situtaţii de Urgenţă, iar acum se află în afara oricărui pericol", a mai precizat Aurora Popa.

De asemenea, la spital a ajuns şi tatăl victimei. Bătânul în vârstă de 60 de ani, care era cunoscut cu afecţiuni cardiace, a suferit un atac de panică.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite