Vaslui: Piața Traian va fi reabilitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici un an de la înființare, Piața Traian va intra într-un proces de reabilitare-modernizare, după ce comercianții s-au plâns de condițiile inumane în care sunt nevoiți să își vândă produsele.

Decizia a fost luată în unanimitate la ultima ședință de Consiliu Local (CL), atunci când consilierii au votat alocarea sumei de 1 milion de lei pentru achiziționarea unui „sistem de umbrire". Deși există aparate de aer condiționat, acestea nu fac față din cauza căldurii și a efectului de seră creat de iluminatoarele din tavan.

Atât comercianții de carne, cât și cei de legume fructe se plâng că marfa li se strică și că pierd bani mulți din această cauză.

Citește și: Carne alterată în frigiderele din Piaţa Traian


Reprezentanții Primăriei recunosc că proiectantul nu s-a gândit și la acest aspect, dar promit că vor remedia cât mai repede această problemă. „Am constatat că datorită culuoarelor de lumină naturală, razele soarelui pătrund în piață și supraîncălzesc locul. În aceste condiții, instalația de climatizare nu face față. Am contactat o firmă pentru a monta niște parasolare și sper ca problema să fie rezolvată", a declarat primarul Vasile Pavăl.

Lucrările de modernizare ale Pieței Traian s-au ridicat la suma de 35 de milioane de lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite