Vaslui: De ziua lor, copiii au fost în vizită la Poliţia de Frontieră Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 200 de copii i-au vizitat pe polițiștii de frontieră
Peste 200 de copii i-au vizitat pe polițiștii de frontieră

Peste 200 de copii au vizitat, ieri, sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui. Pe lângă prezentarea tehnicii şi armamentului din dotarea poliţiştilor de frontieră, micuţii au urmărit cu mare interes demonstraţia unui câine de detectare a substanţelor stupefiante.

De asemenea, şi o parte dintre poliţiştii de frontieră şi-au adus copiii. S-au prezentat armamentul din dotare (mai multe tipuri de pistoale şi pistoale mitralieră), mijloace de protecţie şi apărare (cătuşe, vestă şi cască antiglonţ, spray-uri lacrimogene), aparatură de vedere pe timp de noapte şi autospeciale pentru transportul patrulelor şi câinilor de serviciu.

La activitate au participat în calitate atât de gazde, cât şi de părinţi, conducerea inspectoratului judeţean.

Copiii au fost încântaţi de dotările poliţiştilor de frontieră şi au urmărit cu viu interes demonstraţia unui câine de detectare a substanţelor stupefiante, Linda,  de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Huşi.

Micuții au făcut cunoștință cu Linda, câinele care ajută la descoperirea drogurilor

Tot cu ocazia Zilei Internaţionale a copilului, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Huşi au adus bucurie pe chipurile copiilor de la grădiniţa din Râşeşti, comuna Drânceni, oferindu-le jucării achiziţionate din cotizaţiile poliţiştilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite