Un vasluian, ”supărat pe viaţa grea din România”, s-a căţărat pe un stâlp, ameninţând că se omoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost convins să coboare singur
Bărbatul a fost convins să coboare singur

Un bărbat de 47 ani, din localitatea vasluiană Puşcaşi, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a urcat astăzi pe un stâlp de medie tensiune, ameninţând că îşi va pune capăt zilelor.

Valer Bulai care nu se află la prima tentativă de acest gen, a declarat că s-a săturat de viaţa grea din România, că ”toţi sunt nişte hoţi”. Supărarea bărbatului a pornit de la faptul că partenera sa l-a lăsat fără banii pe care i-a adunat după o lună de cules la vie în judeţul Vrancea. Primarul şi poliţiştii din comună l-au convins să coboare de pe stâlp înainte de a se întâmpla o tragedie. 

”Bărbatul nu s-a electrocutat şi nu a suferit leziuni. A fost convins să coboare singur pe scară, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reprezentanţii Primăriei Puşcaşi au declarat că au făcut nenumărate demersuri pentru a sprijini financiar bărbatul de 47 de ani, care a beneficiar inclusiv de un ajutor de urgenţă după ce casa i-a luat foc. De fiecare dată, însă, banii primiţi i-a cheltuit pe băuturi alcolice.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite