Un vasluian și-a sechestrat iubita în via din spatele casei. Ce le-a spus polițiștilor tatăl fetei

0
Publicat:

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut pentru lipsire de libertate și violență în familie. Cel care a alertat Poliția a fost tatăl fetei, după ce acesta nu a mai reușit să ia legătura cu tânăra.

Fata a fost sechestrată și lovită de propriul concubin FOTO arhivă Adevărul
Fata a fost sechestrată și lovită de propriul concubin FOTO arhivă Adevărul

O tânără de 23 de ani a trecut prin momente de groază, după ce, în urmă cu trei zile, a fost sechestrată și bătută de concubinul ei.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au stabilit că, pe 17 iunie 2023, începând cu ora 23,30, tânăra ar fi fost agresată și lipsită de libertate de către concubinul ei, un tânăr de 28 de ani, la domiciliul acestuia din localitatea Muntenești, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

Tatăl fetei s-a alarmat când a constatat că nu mai poate lua legătura cu tânăra și a sunat la Poliție. Pe 18 iunie, un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui s-a deplasat la fața locului și i-a găsit pe cei doi într-o vie din spatele locuinței.

„Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 1-2 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

Tânărul de 28 de ani este acum cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie. Față de acesta a fost a emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, fiindu-i stabilită obligația de a păstra distanța față de concubină și față de locuința iubitei.

De asemenea, în aceeași zi (n.r. – 18 iunie), polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe bărbat pe o perioadă de 24 ore.

„Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite