Tragedie la spitalul din Vaslui. Un adolescent a fost găsit spânzurat în baia unui salon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de 17 ani, din localitatea vasluiană Buda, a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Tânărul era internat în spital de o săptămână, fiind diagnosticat cu o ”otită purulenta”.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce un pacient în vârstă de 17 ani a fost găsit spânzurat în toaleta unui salon al unităţii medicale. 

Trupul adolescentului a fost descoperit de către o infirmieră a Secţiei ORL, acolo unde acesta era internat din data de 19 ianuarie, cu diagnosticul de ”otită purulentă”. Tânărul era singurul pacient internat în respectivul salon.

 ”Minorul a fost găsit spânzurat de o ţeavă a caloriferuluidin toaleta salonului, la o înălţime de 1,4 metri faţă de sol de către o infirmieră în jurul orelor 22.00. Cadrele medicale l-au resuscitat, însă dimineaţa, în jurul orei 6.00, a fost declarat decesul. Cadrele medicale susţin că, pe perioada cât a stat internat minorul, nu ar fi sesizat tendinţe suicidale ale acestuia”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David. 

Poliţiştii vasluieni au dispus efectuarea autopsiei, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducerea SJU Vaslui a declanşat propria anchetă internă în acest caz.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite