TIR din Ucraina, răsturnat la intrarea în Huși. Șoferul a refuzat să fie dus la spital

0
Publicat:

Un şofer ucrainean s-a răsturnat, duminică dimineaţă, cu TIR-ul, la intrarea în Huşi, dinspre Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, conducătorul auto efectua un transport de lemne.

Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare - deblocare, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate pentru asigurarea zonei, a măsurilor PSI, evaluare şi acordare prim ajutor.

''În accident a fost implicat un ansamblu care transporta lemne. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autocamion răsturnat în afara carosabilului, pe jumătate în rigole. Din autovehiculul de mare tonaj se scurgeau lichide combustibile. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, conducătorul auto s-a autoevacuat. Şoferul ucrainean a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar a refuzat transportul la spital. La cererea conducătorului auto, acesta a fost transportat în Tabăra mobilă de refugiaţi Huşi. Pompierii militari au scos bornele bateriilor, au oprit scurgerile de combustibil, au curăţat carosabilul şi au asigurat zona", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzei producerii evenimentului.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite