Rezultate Bacalaureat 2016 Vaslui. 69,64% din elevii vasluieni au promovat examenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele vor fi afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

UPDATE: Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele la examenul de bacalaureat 2016.  La nivelul judeţului Vaslui 69,64% dintre elevi au promovat. 

Două eleve au obţinut media zece: Bianca Gianina Arcăleanu, de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui şi Alexandra Ghintuială, de la Colegiul ”Gheorghe Roşca Codreanu” Bârlad.  

Rezultatele complete pot fi accesate aici.

Ştire iniţială:

Emoţii pentru cei 2.451de absolvenţi de liceu din judeţul Vaslui care au susţinut Bacalaureat 2016.  Potrivit calendarului, rezultatele vor fi afişate astăzi până la ora 16.00, pe edu.ro şi la centrele de evaluare, urmând ca, tot astăzi, în intervalul orar 16-20, cei nemulţumiţi de rezultate să poată depune contestaţiile. Acestea vor fi soluţionate între 13 şi 15 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 16 iulie.

Examenul de bacalaureat s-a desfăşurat fără incidente în judeţul Vaslui. Un singur candidat a fost eliminat din examen după ce a fost surprins în timp ce încerca să copie rezultatele de pe telefonul mobil. 

Anul trecut, la 69,90% dintre liceeni care au susţinut examenul de bacalaureat în judeţul Vaslui au fost declaraţi admişi, nefiind înregistrată însă nicio medie de 10. Au fost înregistrate, în schimb, diferenţe majore de note, după contestaţii.

În urma reevaluării tezelor, 441 de note au fost modificate, 381 fiind majorate cu peste 0,5 puncte, iar alte 60 au fost micşorate. La şase dintre elevi, diferenţa dintre note a fost mai mare de 1,5 puncte. 

Mai puteţi citi:

Bacalaureat 2016. Ultima zi de Bac. Subiectele primite de candidaţi la probele la alegere. Rezolvarea celor de la Geografie şi Biologie

S-a încheiat sesiunea petiţiilor: „Ia, spuneţi, ce petiţie facem astăzi?“

Rezultate Bacalaureat 2015 Vaslui.Topul liceelor vasluiene. "Codreanu" pe primul loc, la Vetrişoaia niciun elev promovat

Rezultate Bacalaureat 2015 Vaslui. O olimpică la limba română a fost notată cu 6.55 tocmai la disciplina la care ani întregi a cules premii după premii

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite