O nouă revoltă în Piaţa Traian! Comercianţii au cerut socoteală primarului şi au ameninţat cu greva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal a izbucnit, astăzi, în Piaţa Traian din municipiul Vaslui, după ce comercianţii au luat foc susţinând că Primăria nu a vrut să ţină cont de cererile lor.

Scandalul vine la un pic mai mult de o săptămână după ce pieţarii s-au plâns din cauza amplasamentelor tarabelor, ei fiind nemulţumiţi de faptul că nu se face o delimitare clară între producătorii adevăraţi şi cei care au  Intreprinderi Familiale (IF). 

În această dimineaţă, ar fi trebuit să aibă loc tragerea la sorţi pentru amplasamentul tarabelor, iar comercianţii s-au revoltat când au văzut că producătorii sunt băgaţi la un loc cu ei. 

„Primarul ne-a promis că ne va delimita de producători. Ei prind o tarabă pe rândurile din faţă cu vad, plătesc taxe mai mici, iar noi rămânem cu marfa pe tarabă. Nu se poate aşa ceva!“, s-a plâns un comerciant.

S-au dus peste primar

Revoltaţi, vânzătorii de legume şi fructe s-au dus cu toţii la primar care a cedat presiunii făcute de aceştia, şi a căzut de acord ca producătorii să fie grupaţi într-un colţ mai depărtat al pieţei. 

În urma discuţiei cu edilul, lucrurile s-au calmat, iar acum câteva minue, potrivit regulamentului, amplasamentul tarabelor a fost făcut prin tragere la sorţi. 

Citeşte şi:

Revoltă într-o piaţă agroalimentară din Vaslui! Comercianţii au refuzat să îşi mai vândă trufandalele

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite