O fetiţă de 9 ani, crescută de bunici, a murit în condiţii suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident

O fetiţă de 9 ani a murit în condiţii suspecte luni după-amiază în localitatea vasluiană Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir.

Fetiţa, a cărei mamă a murit la câteva luni după naştere, era crescută de bunici. În ultimele zile, bunica a fost internată în spital, copila rămânând acasă cu bunicul. La sfârşitul săptămânii trecute, fata, elevă în clasa a III-a, a început să se simtă rău, însă bunicul s-a gândit că ar fi vorba de o banală răceală. 

Între timp, bunica a revenit acasă de la spital, iar fetiţa i-a comunicat şi ei că se simte rău. I-a spus că şi-ar dori nişte dulciuri şi suc. Bătrâna a mers la magazinul din sat pentru a cumpăra nepoatei ceea ce îşi dorea, însă în momentul în care a ajuns acasă, a constatat că starea fetiţei s-a înrăutăţit. Abia atunci a solicitat ajutorul la 112.

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au găsit pacienta în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea copilei, constatând decesul acesteia. 

”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Urmează a se efectua necropsia cadavrului,în urma căreia se vor stabili cauzele decesului”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite