Misterul morţii unui copil de doar un an. Mama l-a lăsat în pătuţ, iar ulterior a fost găsit înecat într-un pârâu aproape secat

0
0
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un băieţel de numai 1 an şi 2 luni, din localitatea vasluiană Fruntişeni, a murit duminică, 1 mai, în condiţii suspecte. Copilul fusese culcat de mama sa, iar câteva ore mai târziu a fost găsit înecat într-un pârâu aflat la 500 metri de casă.

Un deces care rămâne deocamdată un mister şi pentru anchetatori a  avut loc în comuna Fruntişeni, judeţul Vaslui, unde un bebeluş de 1 an şi două luni a decedat în împrejurări greu de înţeles. Nicolas a dispărut din camera unde dormea în jurul orei 15,30, iar părinţii au dat imediat alarma.

Au venit poliţişti şi jandarmi, oameni din sat, primarul şi rudele micuţului, care au început să-l caute. După mai multe ore de căutări, în jurul orei 20,30, Nicolas a fost găsit la 500 de metri de casa părintească, sub un pod, cu faţa în jos, într-un ochi de apă.

Mama, de 32 de ani, este disperată, deoarece ea a fost cu copilul la biserică duminică şi, în jurul orei 15,30, l-a culcat, apoi a mers în camera alăturată la ceilalţi trei copii. Familia mai are trei copii, cu vârste între 3 şi 7 ani, cea mică fiind la grădiniţă, iar cea mare în clasa pregătitoare.

După doar 15 minute, spune ea, s-a dus să vadă băieţelul, dar a rămas înmărmurită: copilul dispăruse. Decesul micuţului Nicolas nu poate fi explicat, în condiţiile în care nu mergea încă în picioare şi ar fi fost aproape imposibil să ajungă singur la pârâul unde a fost găsit înecat.

„Este ceva de neînţeles! Podul acela este peste un pârâu care este secat! Doar într-un singur loc era un ochişor cu apă şi acolo a fost găsit, cu faţa în jos! Nimeni nu înţelege cum a ajuns acolo micul Nicolas! Se fac cercetări, va fi făcută şi autopsia, vor ieşi la iveală cauzele decesului. Dar este păcat de aşa un înger să piară într-un mod atât de misterios”, a declarat primarul comunei Fruntişeni, Ioan Onel, pentru Vremea Nouă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragicul eveniment. Sunt luate în calcul toate variantele, inclusiv răpirea şi uciderea micuţului Nicolas.  

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Tânără însărcinată în 9 luni ucisă de cumnat. Criminalul s-a înjunghiat şi a lăsat câteva bilete de adio

Detaliile înfiorătoare ale crimei comise de un bătrân după ce iubita i-a spus că nu o satisface sexual. Victima a sfârşit tăiată în bucăţi şi ascunsă în cimitir

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri