Tânără însărcinată în 9 luni ucisă de cumnat. Criminalul s-a înjunghiat şi a lăsat câteva bilete de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al tinerei este dus la Medicină Legală pentru necropsie FOTO vremeanoua.ro
Trupul neînsufleţit al tinerei este dus la Medicină Legală pentru necropsie FOTO vremeanoua.ro

O tânără de 27 de ani, care urma să nască peste câteva zile, a fost înjunghiată mortal de cumnatul său. Femeia sunase la 112 ca să anunţe că bărbatul dăduse foc la casă, iar în acel moment a fost lovită de două ori cu un cuţit în zona inimii.

O crimă înfiorătoare a avut loc în această dimineaţă în localitatea brăileană Măxineni. O tânără de 27 de ani, care urma să nască peste câteva zile, a fost ucisă de cumnatul său cu două lovituri de cuţit în zona inimii.

Din motive ce urmează să fie elucidate de anchetatori, cumnatul tinerei, cu care locuia în acelaşi imobil, a dat foc la casă în această dimineaţă. Când femeia a sunat la 112 ca să anunţe incendiul, a fost înjunghiată de bărbat.

”În cursul acestei dimineţi am fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Măxineni, la imobilul proprietatea familiei Petrea, a avut loc un incendiu şi totodată s-a constatat decesul victimei, o persoană de sex feminin, o persoană de 27 de ani şi însărcinată în 9 luni. În urma cercetării la faţa locului, a rezultat că decesul victimei a fost consecinţa acţiunii violente a presupusului autor, cumnatul victimei, care i-a aplicat acesteia cu un corp tăietor-înţepător două lovituri active în zona inimii. Leziunile au fost incompatibile cu viaţa”, ne-a declarat Marinela Coşniţă, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Ar fi născut o fetiţă

După comiterea crimei, individul s-a dus în curtea din spatele casei şi s-a autoînjunghiat, fiind găsit de poliţişti cu un cuţit înfipt în abdomen.

”Ulterior, presupusul autor s-a autoînjunghiat, deci a existat o tentativă de suicid. Acesta se află la Spitalul Judeţean Brăila, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Victima urma ca peste două zile să se prezinte la Spitalul de Obstretică-Ginecologie Brăila şi să dea naştere unei fetiţe. După leziunile suferite de mamă şi în urma decesului acesteia, fetiţa nu a mai putut fi salvată”, mai spune Marinela Coşniţă.

A lăsat mai multe bilete de adio

După ce a fost operat, ucigaşul a fost transferat la Terapie Intesivă şi va fi audiat după ce starea de sănătate îi va permite. Potrivit prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în geaca criminalului au fost găsite mai multe bilete de adio, care sunt analizate acum de procurori.

Casa a ars în proporţie de 98% FOTO vremeanoua.ro

femeie insarcinata crima braila

Cumnatul femeii ucise va fi pus sub acuzare pentru omor calificat şi distrugere, casa incendiată de acesta fiind distrusă de flăcări în proporţie de 98%. Cel mai probabil, criminalul va fi expertizat psihiatric pentru a se verifica dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Părinţii tinerei gravide au primit cumplita veste de la soţul fetei, care este plecat la muncă în Germania. Tânăra care urma să devină mămică era angajată la compania Yazaki şi intrase în concediu maternal ca să poată naşte.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Român acuzat de crimă în Spania. L-a ucis cu barbarism pe un bătrân care îl invitase în casă

Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a strangulat partenera de viaţă, iar apoi s-a spânzuratâ

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri