Mamă minoră, acuzată de pruncucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeluşul a fost găsit în toaleta din curtea casei
Bebeluşul a fost găsit în toaleta din curtea casei

O minoră în vârstă de 16 ani din localitatea vasluiană Fruntişeni este cercetată de poliţişti după ce aceştia i-au găsit bebeluşul abia născut fără suflare în grupul sanitar din curtea casei.

Primii care au bănuit că ceva este în nmeregulă cu fata au fost medicii de la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Bedliman" din Bârlad. Doctorii au sesizat Poliţia anunţând oamenii legii că tânăra prezenta simptomele unei naşteri recente.

Din cercetările efectuate de oamenii legii a rezultat faptul că minora a născut o fetiţă în ziua de 29 octombrie 2011 în wc-ul din curtea casei şi a abandonat-o acolo.

„Din concluziile medico-legale a reieşit că bebeluşul s-a născut la termen, iar decesul  a survenit ca urmare a asfixiei mecanice prin aspiraţie de lichid menajer. Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pruncucidere", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de  Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite