Lifturile din Vaslui, un adevărat pericol public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de lifturi de la blocurile din judeţ au norma de funcţionare depăşită,  iar în unele cartiere ascensoarele au fost oprite pentru că puneau în pericol viaţa celor care le foloseau.

Benone Florescu locuieşte la etajul 5, în blocul nr. 92 de pe strada Ştefan cel Mare. Este un bloc turn situat chiar în centrul municipiului Vaslui, vechi de peste 35 de ani. Dacă în primii ani de existenţă ascensorul nu le-a creat probleme locatarilor, în ultimii ani liftul le dă mari bătăi de cap. „Chiar acum câteva zile am rămas blocat în lift aproape o oră. Din păcate, astfel de defecţiuni sunt tot mai dese. Ca să nu vă mai spun că nu mai răspunde nici la comenzi. Odată am vrut să cobor la parter şi m-a urcat cu un etaj mai sus, după care a reluat coborârea. Mi-e frică mie, ca bărbat, darămite femeilor", s-a plâns Florescu.

O soluţie ar fi înlocuirea cu lifturi noi

 

 „O soluţie ar fi înlocuirea tabloului de comandă, care ar costa undeva la 10 mii de euro. Vecinii de la parter, etajele 1 şi 2 refuză, însă, să dea aceşti bani deoarece ei nu se folosesc de lift, iar ceilalţi locatari se plâng că nu au bani", a mai adăugat Benone Florescu.

Citiţi mai multe în ediţia de luni a ziarului Adevărul de Seară

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite