Liderul PRM Vaslui: „Corneliu Vadim Tudor este înconjurat doar de nişte oportunişti care distrug partidul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exclus  din partid, la sfârştiul săptămânii trecute, fostul preşedinte al filialei judeţene Vaslui a Partidului România Mare (PRM), Florin Sârbu, a ţinut să îi atragă atenţia şefului Corneliu Vadim Tudor că, încetul cu încetul, această grupare politică începe să dispară.

Florin Sârbu a fost exclus din PRM la sfârşitul săptămânii trecute în urma unei decizii venite de la Biroul Permanent. Acesta a fost acuzat că a trădat partidul şi a plecat alături de „traseistul politic" Corneliu Bichineţ la liberali.

Sârbu este de părere că, la mijloc, ar fi mâna lui Vasile Ofileanu, cel care, de altfel, a fost „uns" ieri în funcţia de preşedinte intermiar al Organizaţiei Judeţene Vaslui.

„Situaţia dovedeşte fără niciun echivoc că decizia a fost influenţată de reclamaţiile făcute de domnul Ofileanu, de la Tăcuta, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul domnului Bichineţ. Înţeleg că astăzi (n.r.-ieri, 25 noiembrie 2012), a avut loc o şedinţă în care domnul Ofileanu a prezentat numirea sa în funcţia de preşedinte interimar venită pe e-mail-ul personal şi nu al partidului", a spus Florin Sârbu, care a mai adăugat: „Nu am ce să comentez la adresa domnului Corneliu Vadim Tudor, însă trebuie să ştie că are în jurul său nişte oportunuşti care nu cunosc realităţile din ţară privitoare la partid. Domnia sa va cunoaşte adevărata valoare a acestei grupări politice la numărarea voturilor din data de 10 decembrie 2012".

Florin Sârbu a refuzat să comenteze dacă îl va urma pe fostul său şef de partid, Corneliu Bichineţ, care s-a alăturat echipei liberale. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite