FOTO Judeţul „arde”, consilierii judeţeni îşi iau tablete, din banii vasluienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii consilieri si-au primit tabletele cu bucurie, alţii cu nedumerire           Foto Simona VOICU
Unii consilieri si-au primit tabletele cu bucurie, alţii cu nedumerire           Foto Simona VOICU

Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui a ţinut astăzi să facă o surpriză consilierilor judeţeni, drept răsplată pentru „efortul” susţinut cu care aceştia slujesc interesele judeţului .

La sfârşitul şedinţei, Dumitru Buzatu, preşedintele CJ, şi-a anunţat consilierii că “urmează o surpriză”. Şi a urmat! Astfel, fiecare dintre cei 32 consilieri i-a fost oferită câte o tabletă! Achiziţionate în baza unui abonament la o companie de telefon, cu pachet complet de trafic de date, a cărui valoare nu a fost făcută publică, tabletele au fost cumpărate din bugetul CJ, invocându-se o mai bună comunicare între consilieri şi instituţie. Investiţia a fost o prioritate stringentă, că doar nu ar arunca mai marii judeţului cu banii pe fereastră. Sau poate s-au gândit că atunci când se vor deplasa în teritoriu au nevoie de un aparat mai performat pentru a fotografia gropile din asflat sau sărăcia din judeţ. Fie că sunt de la partidele aflate la putere, fie din cele de opoziţie, consilierii şi-au preluat noile achiziţii, fără prea multe comentarii. O parte dintre ei au fost luaţi complet prin surprindere, nu neaparat că nu şi-ar fi dorit un cadou ci pur şi simplu pentru că tehnica le dă bătăi de cap. Cel mai nedumerit dintre consilieri a fost liderul Partidei Romilor, Ilie Ţâru, care, după cum s-a comportat ieri în sala de şedinţă, cel mai probabil va păstra tableta în vitrină să nu se spargă.
Mai trebuie precizat că niciunul dintre cei 32 de consilieri nu şi-a prezentat raportul de activitate pe anul trecut, deşi ne apropiem de jumătatea anului 2014. N-au avut tablete!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite