FOTO Înalta performanţă sportivă, premiată de Primăria Bârlad. Campionii CSS şi un club privat de arte marţiale au primit diplome şi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii CCS Bârlad care fac înaltă performanţă FOTO Sabina Ghiorghe
Sportivii CCS Bârlad care fac înaltă performanţă FOTO Sabina Ghiorghe

Pentru rezultatele sportive deosebite înregistrate în cursulul anului de către sportivii bârlădeni, municipalitatea a organizat o festivitate de premiere.

Evenimentul a avut loc în Sala de Consiliu din cadrul Primăriei Bârlad, diplomele şi plicurile cu banii fiind înmânate de primarul Constantin Constantinescu.

Surpriza, festivitatea de premiere a început cu 11 sportivi, membrii clubului privat Mzagi Do Jo. Fiecare practicant al artelor marţiale a primit câte 100 de lei: Rareş Mîrzac, Toma Mîrzac, Andrei-Cătălin Pavel, Alexandru Matei, Cristian Maftei, Mihail Gîlcă, Ionuţ Huian, Eduard Stupu, Alexandru Moraru, Alin Cioclu, Alexandru Murariu şi instructorul sportivilor Bianca-Elena Vasilache.

„Nu am crezut că e un sport atât de vizionat, mea culpa. Fiind un club particular resursele sunt limitate. Gabriel Manta ne-a cerut ajutorul şi rezultatele obţinute la arte marţiale ne-au determinat să îl acordăm”, a explicat primarul Constantinescu.

Partea a II-a a festivităţii de premiere a fost rezervată sportivilor de la Clubul Şcolar Sportiv (CSS) Bârlad, în prezenţa antrenorilor Ioan Harnagea, Lucian Bolgar, Ana-Maria Iordache şi Ciprian Popa.
Multipla campioană naţională la atletism, Mihaela Petrea, a primit de la Primăria Bârlad suma de 250 lei. Teodora Manolache, una din cele mai tinere gimnaste, a primit 200 de lei, echipa de Rugby Under 17 a primit 850 lei, iar Campioana României la Rugby, echipa de U 19, a primit 1.200 lei. Spre deosebire de practicanţii artelor marţiale, care au primit banii individual şi fiecare sportiv a fost menţionat, ruygbiştii care au readus faima Bârladului au fost premiaţi în echipă fără a fi evidenţiat fiecare în parte.

Ciprian Popa, directorul CSS, a ţinut să meţioneze că rezultatele sportive obţinute în ultimii ani sunt un argument suficient de puternic pentru dezvoltarea unei baze sportive, respectiv amenajarea unei piste de atletism şi ridicarea unei săli de gimnastică. Lucian Bolgar, antrenorul campioanei Mihaela Petrea, a spus: „Rezultatele obţinute nu sunt întâmplătoare. În spatele medaliilor se ascunde o muncă titanică”.

Citeşte şi:

Naţionala României de rugby a învins detaşat un adversar redutabil, Polonia

Rugbistul care promite să reînvie tradiţia sportului cu balonul oval  în oraşul „Rulmenţilor”

FOTO Rugbiştii de la Clubul Copiilor Bârlad au umilit  sportivii de la CC Cireşarii Bucureşti

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite